Mira εν δράσει στο Killer Instinct Ένας ακόμα χαρακτήρας προστίθεται στο Killer Instinct. Ο λόγος για την Mira, η οποία είναι βαμπίρ και αδερφή της Maya. Η Mira αναμένεται σύντομα στο Killer Instinct: Season 3. Δείτε την εν δράσει παρακάτω και πείτε μας πώς σας φαίνεται! Παίζετε Killer Instinct;
Η ΠΥΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

FREE POWER RADIO

Jak and Daxter Trilogy

Αναρτήθηκε από Messinia news network Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012

Το Jak and Daxter Trilogy αποτελεί τη νέα προσθήκη στη μόδα των HD remakes, τα οποία τον τελευταίο καιρό κατακλύζουν την gaming αγορά. Πρόκειται ουσιαστικά για μία συλλογή των τριών πρώτων τίτλων της σειράς, των οποίων τα γραφικά έχουν αναβαθμιστεί σε HD ανάλυση. Σκοπός αυτού του review είναι τόσο να σας δώσει μία γεύση και από τα τρία παιχνίδια του πακέτου, όσο και να σας παρουσιάσει τις αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί. Επίσης, ο βαθμός αντιπροσωπεύει κυρίως την ποιότητα της συλλογής και δευτερευόντως αυτή των παιχνιδιών. Στη συλλογή περιλαμβάνονται τα Jak and Daxter: The Precursor Legacy, Jak II: Renegade και Jak 3.
Οι πιο παλιοί από εσάς πιθανότατα θυμούνται τη σειρά ως μία από τις πιο πολυαγαπημένες του PS2, κάτι που είναι φανερό και από τις επιδοκιμασίες που είχε λάβει από παίκτες και κριτικούς. Εκδότρια εταιρεία των τίτλων και της παρούσας συλλογής είναι η Sony Computer Entertainment, ενώ την ανάπτυξή τους έφερε εις πέρας η Naughty Dog. Η τελευταία έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστή τα τελευταία χρόνια ως developer των αριστουργηματικών παιχνιδιών Uncharted, ενώ σημαντικές δουλειές της αποτελούν και τα μέλη της σειράς Crash Bandicoot για το PS1.
Παρά τον φόρτο εργασίας της εταιρείας, ο συμπρόεδρός της εταιρείας Evan Wells, δεν αποκλείει την ανάπτυξη στο μέλλον ενός νέου τίτλου Jak and Daxter. Αν και το platform είδος τείνει να εκλείψει από το προσκήνιο, τουλάχιστον όσον αφορά στις σταθερές κονσόλες (PS3, Xbox 360, Wii), είναι εγγυημένο πως, αν παίξετε τη συγκεκριμένη συλλογή, θα αρχίσετε να έχετε δεύτερες σκέψεις ως προς αυτή την εξέλιξη. Είτε είστε πρωτάρηδες σε τέτοια games, είτε τα έχετε «φάει με το κουτάλι», η σειρά Jak and Daxter θα σας διασκεδάσει αφάνταστα, και ίσως να νοσταλγήσετε την απλότητα των παλιών καλών παιχνιδιών.
Σενάριο
Κεντρικό ρόλο στην πλοκή της τριλογίας παίζει η in-game μυθολογία των Precursors. Αυτοί αποτελούν μία αρχαία φυλή, η οποία δημιούργησε τον πλανήτη όπου εκτυλίσσονται τα γεγονότα των παιχνιδιών. Οι Precursors είναι ακόμη υπεύθυνοι για την ύπαρξη της Eco, μιας μορφής ενέργειας. Αυτή αποτελεί ένα από τα ζωτικά συστατικά του σύμπαντος και προσφέρει στον χρήστη της μια ποικιλία ικανοτήτων για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα διάφορα είδη της Eco μελετούνται στον κόσμο του παιχνιδιού από πέντε σοφούς, καθώς δεν έχουν ακόμη ανακαλυφθεί οι πλήρεις δυνατότητες τους.
Πρωταγωνιστές της σειράς είναι ο ήρεμος Jak και ο φωνακλάς Daxter, δύο αγόρια που μένουν σε ένα μικρό παραθαλάσσιο χωριό μαζί με τον σοφό Samos, άρχοντα της Green Eco, και την κόρη του τελευταίου, για την οποία ο Jak τρέφει αισθήματα. Ύστερα όμως από μια επίσκεψη των φίλων στο σκοτεινό Misty Island όλα αλλάζουν, καθώς ανακαλύπτουν ένα σχέδιο επίθεσης εναντίον του χωριού τους.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου