Mira εν δράσει στο Killer Instinct Ένας ακόμα χαρακτήρας προστίθεται στο Killer Instinct. Ο λόγος για την Mira, η οποία είναι βαμπίρ και αδερφή της Maya. Η Mira αναμένεται σύντομα στο Killer Instinct: Season 3. Δείτε την εν δράσει παρακάτω και πείτε μας πώς σας φαίνεται! Παίζετε Killer Instinct;
Η ΠΥΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

FREE POWER RADIO

Until Dawn preview

Αναρτήθηκε από Messinia news network Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2014

Η ανάγκη για μεγάλα exclusives στο PS4 είναι μονόδρομος από την Sony και ανάμεσα στα games που περιμένουμε εντός του 2015 το Until Dawn δείχνει αρκετά υποσχόμενο.
Την ανάπτυξή του έχει αναλάβει η Supermassive Games. Το παιχνίδι είχε ανακοινωθεί αρχικά ότι θα κυκλοφορούσε για PS3 με υποστήριξη PS Move όμως τελικά θα λανσαριστεί το καλοκαίρι του 2015 ως PS4 exclusive. Ύστερα από το τελευταίο gameplay video που έδωσε η Sony στη δημοσιότητα, στο GameWorld παίξαμε την preview έκδοσή του και σας παρουσιάζουμε όσα πρέπει να γνωρίζετε για το νέο Survival Horror Adventure.
until-dawn-preview-1

Όταν οι διακοπές πάνε στραβά...
Το σενάριο του παιχνιδιού θα σας φανεί λίγο πολύ γνωστό, μιας και θυμίζει αυτό αρκετών ταινιών με εφήβους που πάνε να μείνουν σε ένα απομακρυσμένο σπίτι μέσα στα δάση. Πιο συγκεκριμένα, μια παρέα οκτώ ατόμων αποφασίζουν να περάσουν μια βραδιά σε ένα ξύλινο σπίτι μέσα στο δάσος την ημέρα της επετείου του θανάτου ενός φίλου τους. Δε γνωρίζουν όμως πως έχουν μπει στο στόχαστρο ενός μανιακού δολοφόνου που θα τους κυνηγήσει μέχρι να μη μείνει κανείς τους ζωντανός.
Gameplay
Το demo που παίξαμε ξεκινάει με ένα cinematic, στο οποίο δύο από τους πρωταγωνιστές γεμάτοι αίματα, βρίσκονται σε υπόγειο, σε μια σκοτεινή αποθήκη, κρατώντας μόνο φακούς. Το σεναριακό υπόβαθρο της συγκεκριμένης έκδοσης δεν είναι πλούσιο, καθώς το σημείο που ξεκινάει το παιχνίδι βρίσκεται κάπου στη μέση της ιστορίας. Από την παρέα των οκτώ, κατά την διάρκεια του παιχνιδιού θα ελέγξετε και τους οκτώ ήρωες. Στο demo ωστόσο ελέγξαμε μία ηρωίδα με καστανοκόκκινο μαλλί (και όχι την ξανθιά ύπαρξη που είδαμε στο τελευταίο gameplay demo της Sony) που είχε για παρέα έναν ξανθό φίλο της που φορούσε γυαλιά.
until-dawn-preview-1

Όσο βρίσκεστε στο υπόγειο καλείστε να εξερευνήσετε το μέρος και να μπείτε σε διάφορετικά δωμάτια. Οι δύο φίλοι κρατούν από έναν φακό έκαστος και απλά ανοίγουν τις πόρτες του υπογείου που βρίσκουν μπροστά τους. Σκοπός εδώ είναι να εξερευνήσετε το χώρο της αποθήκης με κίνηση του Analog Stick και να ψάξετε για αντικείμενα που μπορείτε να αλληλοεπιδράσετε. Κάτι τέτοιο είναι σχετικά εύκολο, καθώς με την κίνηση του χαρακτήρα εμφανίζονται σε διάφορα σημεία, μεγεθυντικοί φακοί –κλασικό χαρακτηριστικό Adventure- που σας δηλώνουν πως κάτι χρήσιμο υπάρχει εκεί που μπορείτε να πλησιάσετε και να κοιτάξετε από κοντά.
Φτάνοντας ο χαρακτήρας στο αντικείμενο, χρειάζεται να κρατήσετε πατημένη τη σκανδάλη του controller και ταυτόχρονα να κάνετε κινήσεις με αυτό για να αλλάξει την οπτική γωνία ή να το μεταφέρει από το ένα σημείο στο άλλο κρατώντας το στο χέρι του. Ξεκλείδωμα κιβωτίων, περιστροφή κεφαλιού κούκλας, ακόμα και ξεφύλλισμα ημερολογίου με χρήση του touchpad, αποτελούν μερικές από τις κινήσεις που καλείστε να κάνετε για να μπορέσετε να λύσετε γρίφους και να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητες του PS4.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου